Átigazolás 2011-2012

14 replies [Utolsó bejegyzés]
KBala94
KBala94 képe
  • Állapot: Offline
  • Csatlakozva: 2011-03-23

Ha valaki tud valami átigazolási hírt azt beszéljük meg itt

tibor6908
tibor6908 képe
  • Csatlakozva: 2011-04-17
  • Hozzászólás sorszáma: #1

Érdekes információ terjedt el Siófokon a Videoton elleni 0-7-es vereséget követően. Eszerint a szakmai munkáért addig felelős Horváth Károly szakmai igazgatót "lecserélték" Mihalecz Istvánra, és a Pápa elleni kiesési rangadóra már utóbbinak kellett felkészítenie az együttest. Érdekesség, hogy a lépésről semmilyen hivatalos információ nem jelent meg, pedig azt ma már senki nem tagadja, hogy a Pápa ellen Mihalecz "meccselt".

- Az csupán egy ”egyéjszakás” kaland volt, azon a héten valóban én készítettem fel a csapatot, mert Horváth Károly megkért erre, de az csak egy kivételes helyzet volt - árulta el Mihalecz. Az ő helyzete egyébként érdekes a Siófoknál, hiszen papíron jelenleg is ő a vezetőedző, Horváth Károly a szükséges dokumentumok hiányában a szakmai igazgatói posztot tölti be.

A pepsifoci.hu már a múlt hét folyamán arról érdeklődött Horváth Károlynál, igaz-e, hogy a jövőben tartósan Mihalecz veheti át az irányítást Siófokon, ám a szakmai igazgató akkor ennyit mondott megkeresésünkre.
- Nem hallottam erről, nem tudok róla… - válaszolta a Horváth érdeklődésünkre pár napja.

Ez ügyben Mihalecz sem volt bőbeszédűbb.
- Van köztünk egy megállapodás Horváth Károllyal, hogy bizonyos jellegű témákban én nem nyilatkozom, hanem ő az, aki ezt megteszi. Ez a kérdés pedig ebbe a kategóriába tartozik - mondta Mihalecz, akinél az iránt is érdeklődtünk, hogy mi okból állhatott be a változás az utolsó bajnokira - a fiatal szakember ez ügyben is Horváth Károlyt nevezte meg a válaszadásban illetékesnek. Kérdésünkre, miszerint akkor tavasztól továbbra is a jelenlegi felállás marad-e Siófokon, az alábbi választ adta.

- Én úgy gondolom, hogy igen, nem tudok másról...

Ezt a cikket találtam a pepsifoci.hu-n.
http://pepsifoci.hu/node/103152

Zsolti83
Zsolti83 képe
  • Csatlakozva: 2011-04-09
  • Hozzászólás sorszáma: #2

Pedig jobb lenne mindenkinek,ha a Pisti maradna.

KBala94
KBala94 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #3

Hát igen. Én is ezen a véleményen vagyok h Pisti maradjon a vezetőedző poszton hivatalosan is

KBala94
KBala94 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #4

MTK-Siófok: A Siófokon az év végéig kölcsönadott kapus, Szatmári Zoltán szerint folynak a tárgyalások arról, hogy továbbra is a Balaton-partján folytassa. December 31-ig kell eldőlnie mindennek.

Zsolti83
Zsolti83 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #5

Ha a Haraszti és a Szabó is elmegy,nehéz tavaszunk lesz.(Amúgy is :D ) A Tóth Bencét remélem sikerül kölcsön venni.3-4 támadó játékos mindenképpen kéne.Kíváncsian várom az igazolásokat.Bár megmondom őszintén,az új "befektetőtől" többet vártam.Legalábbis azt,hogy minőségi javulás lesz valamelyik "részen" (játékosok,infrastruktúra),amit MI SZURKOLOK is észre veszünk!

Bojinov
Bojinov képe
  • Csatlakozva: 2011-04-16
  • Hozzászólás sorszáma: #6

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága fegyelmi eljárást rendelt el Tusori Richárd, a Siófok labdarúgója ellen, labdarúgást érintő vesztegetési ügyben való részvétel alapos gyanúja miatt – áll az MLSZ kedden kiadott közleményében, s az eljárás végéig felfüggesztette a futballista játékjogát.

„A FEB a Tusori Richárd labdarúgó ellen elrendelt fegyelmi eljárás lefolytatását és a labdarúgó játékjogát az ellene indult büntető eljárás jogerős befejezéséig felfüggeszti” – állt a közleményben.

Védekező középpályásra is szükségünk lesz asszem...

Bojinov
Bojinov képe
  • Hozzászólás sorszáma: #7

"Honlapunk értesülései szerint a bundabotrányba keveredett Tusori Richárd távozott a Siófok csapatától. Mint ismert, Tusorit még egy 2008/2009-es idényben lejátszott mérkőzés kapcsán gyanúsították meg bundázással, ami következtében az MLSZ tegnap felfüggesztette a játékjogát.
Tusori az elmúlt ősszel a Siófok csapatkapitánya és alapembere volt."

G SAMA
G SAMA képe
  • Csatlakozva: 2012-01-12
  • Hozzászólás sorszáma: #8

Nem ártana nekiállni legalább a tárgyalásoknak, mert eddig elég nagy a csend és ezzel a kerettel elég küzdelmes lenne a bennmaradás...

Szaxxa
Szaxxa képe
  • Csatlakozva: 2012-01-13
  • Hozzászólás sorszáma: #9

Simon Attila itt edz nálunk,sztem nem járnánk vele rosszul!Harasztit sajnálnám,ha most vinnék vissza Paksra,mert ugye vagy itt marad vagy Pakson marad nyárig,kérdés ott kap-e lehetőséget!

Zsolti83
Zsolti83 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #10

Kéne még 2-3 minőségi igazolás!

KBala94
KBala94 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #11

Siófok: A korábban a DVTK-ban, valamint az Újpestben is szereplő Simon Attila a nyárig kötelezte el a magát a bennmaradásért küzdő siófokiakhoz. Az információt maga a játékos is megerősítette az nb1.hu-nak.

KBala94
KBala94 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #12

Videoton-Siófok: A nemrég a Vidihez igazolt Haraszti Zsolt tavasszal is a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófokban játszik majd kölcsönben.
Paks: Heffler Norbertet május 31-éig kölcsönadjuk a Siófoknak - mondta Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője a pepsifoci.hu-nak.

KBala94
KBala94 képe
  • Hozzászólás sorszáma: #13

Az Újpest FC és a Siófok megállapodása értelmében Egerszegi Tamás kölcsönben Siófokon folytatja pályafutását. A 20 esztendős futballista a tavaszi idényben szerepel majd a Balaton-parti együttesnél. Az utánpótlás-válogatott játékos eddig 31 meccsen lépett pályára az NB I-ben és egy gólt szerzett, az őszi szezonban 12/1 volt a mérlege.
- Erre a megállapodásra a játékos fejlődése miatt volt szükség, és úgy tűnik, hogy most ez a legjobb döntés Tamás számára. A Siófokban megkaphatja azt a lehetőséget, amely a folyamatos fejlődéséhez szükséges. Bízom benne, hogy sok tapasztalattal tér majd vissza Újpestre - mondta Zoran Szpisljak, az Újpest szakvezetője.

Bojinov
Bojinov képe
  • Hozzászólás sorszáma: #14

Visszatért Eugene!! :DDD