Mérkőzések 2011/2012
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Meccsek az OTP Liga 11/12-es szezonában
Ein Gruss an alle Siofok Anhänger aus Stuttgart!
Dies ist eigentlich ein Test...
Gratulálok az Újpest elleni győzelemhez a CSAPATNAK!
Szép volt fiúk! Mindenki és minden csapatrész jól teljesített!
A lélektanilag legjobb pillanatokban rúgtuk a gólokat!
Az első percben rúgott gól megadta az alaphangját a mérkőzésnek, a 45.percben lőtt azért volt fontos mert kezdtek ébredezni a lilák, s ha csak 1 gólos előnnyel megyünk szünetre vélhetőleg parázsabb lett volna a második félidő,hisz 1 gólt bármikor lehet szerezni rossz játékkal is, így viszont 2-0-nál nyugodtan játszhattunk.
Nem sok veszély volt a lilák II.félidei támadójátékában, de ez legyen az ő bajuk, illetve:a mi védelmünk dicsérete!
Tudtam,hogy egymásután 2 alkalommal nem játszhatunk bűnrosszul, remélem ez a győzelem feloldja a görcsöket s a jó formában lévő Győr ellen újabb pontot v pontokat szerezhetünk.
Ilyenkor sajnálja az ember hogy a Pápa ellen nem nyertünk.....
Hajrá Hajrá Siófok!
Kiváncsian várom forumozótársak véleményét az Ujpest meccsről!
Még nem láttam ilyen rossz Újpestet. Persze nem akarom kisebbíteni a mieink érdemeit.
Tényleg minden csapatrészben jobbak voltunk. Meglepő volt számomra, hogy mennyi párharcot nyertünk meg, egyszerűen 1-1-ben elvettük a liláktól a labdát. Vagy a középpályán olyan jól letámadtuk őket, hogy eladták. Bár a gólok nagy védelmi hibákból születtek, voltak rendes kidolgozott helyzeteink, amelyek veszélyesek voltak csak be kellett volna lőni.
Azért talán a meccs után előbb minket kellene kiengedni és a vendégek várjanak, ahogy az egész világon történik.
jo, szep hogy nyertünk tegnap! de neztem is a vidi jatekot. sajnalom hogy a elsö jatekot a videoton elen eltervesztek. iljen rosz alapotban meglehetet volna verni a videotont is siman!!! szoval kar hogy nem volt a elsö jatekot. föt meg akkor siofokon voltam. hajra siofok!
Szép volt fiúk!Jövő héten ugyanígy a Győr ellen!
Ilyenkor hol van a sok nyomorult kritikus? Karesz így Karesz úgy...
Amikor siker van, jó játék akkor meg Karesz le van szarva. Csodálom, hogy még nem mondott le.
Hajrá Siófok, Hajrá Karesz!
Tudod...mindig azt a lovat ütik,amelyik húz...!Amúgy miért nem voltak kint az erekje árusok a meccsen?Én pl. szeretnék venni egy mezt,mert még a 4-5 évvel ezelötti van.Nagy ötlet volt a vendég szúrkolókat kiengedni elöttünk,mert így ellephették a stadion környékét és provokálhattak is mindenkit.Rendőr persze sehol.a kis tesco elött meg locsolták,rugdosták azokat,akin Siófoki mez volt.Buta,tirpák,pesti majmok(tisztelet a kivételnek)
Igen!!! Ez is meg van!! Hétvégén egy szervezett Siófokot láttam a pályán és pontosan is játszottunk az Újpest viszont.... inkább nem írom :D a lényeg h most a fiúk kaptak egy nagyobb önbizalmat !! SZÉP VOLT FIÚK CSAK A SIÓFOK !!!
Hozzátéve elvileg 4500 hazai néző volt :) szép szám ez kéne mindig.
Az ETO ellen nehezebb dolgunk lesz hiszen ők is tele vannak önbizalommal mutatja ezt a 3 meccsből 3 nyert meccses statisztikájuk de hétvégén remélem megállítjuk ezt a sorozatot :)
HAJRÁ SIÓFOK!!!
Rég volt ilyen jó meccs a balatonpartján!!Semmi hiba nem volt a játékunkban,végre azt játszottuk amit akartunk!!A Huszák tomi,Fejes,Lengyel,Valamint a kis Haraszti nagy erősítést jelent a csapatba!!!
Nyomorult? Itt vagyok én. Most is úgy gondolom, hogy amíg Vigyori itt van (minden tiszteletem az Övé, becsülöm amit a siófoki labdarúgásért tett, kapjon egy szobrot a stadion előtt)nem lesz jelentős javulás, mindig is a vegetálás, túlélés lesz a cél. Nem jönnek jelentős szponzorok, ha van itt egy atyaúristen aki mindenről dönt és nem is akar lemondani erről.
Ha ha ha, egy siofoki mezet venni egy kölön thema !?! most akkartam rendelni 2 siofok mezet. felhivtam a fürge nyuszi webshopot. hiaba lehet a shopon siofok termekeket latni, az montak a telefonon, hogy mar nincs siofok termekük! kivetek a egesz arut iden. szoval ez egy nagy szegyen! van egy kerdesam a siofoki titkarsagnak " mijen szinü mezbe jöhetnek a siofoki szurkolok iden, hogy megismerjünk egymast. lila feher, zöld feher, loki pirosban vagy inkab egy kölföldi csapatos mezbe hogy ne legyenek tevesztesek???"
hajra siofok, hajra stuttgart!
ps. itt stuttgartban meg nincs mez problema :)
A székházban biztos lehet venni,de könyörgöm.....ezeket a termékeket úgy kéne az emberek után dobni,nehogy már még Én fussak utána.Egy EURÓPAI csapatnak szurkolói boltja van,nekünk meg a "piacos" standunk is megszűnt.Pff nevetséges.Biztos nincs rászorulva a klub a pénzre.Meg szép látvány,hogy csak 25 emberen van sárga-kék mez a meccseken.Amúgy a klubnál olvassa valaki néha a fórumot?Vagy teljesen hidegen hagyja Őket a véleményünk,kérésünk,észrevételünk?
jövő héten megy valaki Paksra?
sajnálatos módon láttam, hogy az Újpest elleni jó játékunk után a Győr ellen megint támadójátékunk nem volt akárcsak Pápán.
3 meccsből 2-n még gólt se lőttünk, s helyzetünk is alig-alig ezeken a meccseken amelyikeken kikaptunk....
Remélem az új erősítéssel jobbak leszünk!
A védelem ma se volt rossz,de az ellenfél túl sokat nem tette próbára,azért valljuk be őszintén!
Nem szégyen a Győrtől kikapni még otthon sem, de még 1 jó csapat ellen is meg kell próbálni kis csapatunknak támadni,helyzeteket kialakitani, gólt gólokat szerezni.
Támadójátékunkat sürgősen rendbe tenni mielőtt gondok lesznek!!!!!
Pakra én biztos nem megyek,de fiúkban töretlenül bízok!
Karesz,Mihalecz ÉBRESZTŐ TÁMADÓJÁTÉK TERÉN!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok a fiúknak! Úgy van 5 pontunk, hogy a 3 bajnokesélyesből 2-vel már játszottunk és a szintén élmezőnybe tartozó Pakssal is, ráadásul egységes csapat benyomását keltjük. Ez nagyon jó!!! :) Hasonló folytatást kívánok! Hajrá Siófok!
Én is gratulálok fiúk!Meg a szurkolóknak is a második fél idei bíztatásért.
Nagyon nagyot küzdöttek! Gratulálok, szép volt fiúk! És a második félidei szurkolásért minden elismerésem!!!
Nem volt rossz. Remélem hétvégén is jó játékkal (és győzelemmel) örvendeztetnek meg minket a fiúk.
Már az Újpest elleni meccs után is írtam, bassza meg a biztosítás főnöke, hogy a vendégek hagyják el először a stadiont. Nem igaz, hogy nem lehet a klub részéről hatni rájuk, hogy a vendégek maradnak, a hazaiak mennek el előbb. Vagy félnek, hogy az elégedetlen vendég szurkolók balhéznak, és minél előbb ki akarják őket tessékelni a stadionból és ott már a rendőrök dolga, hogy mit csinálnak velük?
Kedves Fórumozók.
Akik szerdán szurkoltak az E-ben, azoknak köszönjük! A mai meccs a legfontosabb az idényben, úgyhogy akik a fórumon a szurkolás fontosságáról írnak, kérjük ma tegyenek erről tanúbizonyságot az E-ben!
A szerdai hangulat jól sikerült ami a játékon is látszott, jobban odatették magukat a fiúk!
Egyszóval, ma mindenki az E-be és teli torokból: HAJRÁ SIÓFOK!!!
Én ott leszek!!!!
Na végre!Szép volt fiúk!
Gratulálok a CSAPATNAK rettentően fontos 5pontot szereztek,jövőre nézve mindenképp biztató,optimizmusra okot adó játékkal 1 hét leforgása alatt,ami még szerintem nagyon sokat érhet a bajnokság végén!
(x a tavalyi 2.ellen, x a tavalyi bajnok ellen, győzelem a somogyi derbin)
Bravó Karesz&Mihalecz! Szuper hét volt ez a csapat történetében!
A szurkolás is dicséretes volt,ahogy olvasom,kár,hogy nem láthattam élőben,külföldi nyaralásom miatt, de ha jól megy a továbbiakban is a csapatnak még megtapasztalhatom.
Nagyon nehéz 2 tv-s meccsünk lesz most,jó lenne megmutatni ott is nem véletlen műve az előbb említett 3 jó eredményünk,de se a Diósgyőrtől,se a Debrecentől nem lesz egyszerű pontot v.pontokat elvenni, de nagyon bízok a srácokban hogy sikerül megtéfálni legalább az egyiket.
Ez a forum is szerintem egész jó!
Hiányérzetem kedves forumozótársaim, még ott van, amit korábban is írtam, hogy figyeljetek rá, nevezetesen a sportnapilunk (nemzetisport) cikkjéhez az aktuális meccsünkről kevés vagy nincs hozzászolás szurkolóink részéről,amin szerintem változtatni kellene közösen,pláne,akkor megdöbbentő amikor jól megy a csapatnak.
Hajrá Siófok!
1 kérdésem lenne: Sowunmival megegyeztek ezek szerint?
meg.1évre aláírt!
Egy kis statisztika
2010/2011-es szezon:
Siófok-Vidi:1-1
Győr-Siófok:1-0
Siófok-Újpest:1-1
Siófok-Rákóczi:0-0
Vasas-Siófok:3-0
Siófok-mtk:0-0
összesen: 4 pont
2011/2012-es szezon:
Siófok-Vidi:0-0
Lombard-Siófok:2-0
Siófok-UTE:2-0
Siófok-Győr:0-1
Paks-Siófok:1-1
Siófok-Kaposvár:3-1
összesen: 8pont
Hát nem rossz kezdés :) és már 2 hazai győzelem!!!
HAJRÁ SIÓFOK
Mindenképp bíztatóan kezdte összeségében a CSAPAT a bajnokságot,egyedül a Pápa elleni meccs után maradt eddig hiányérzet bennem,nem is kevés, reméljük így haladunk minimum továbbra is mint eddig, s akkor nem lesz kiesési probléma, bár a most következő 2 meccsünk (Diósgyőr, Debrecen) iszonyatosan nehéz lesz, hisz a DVTK otthon mindenkire veszélyes ellenfél, a DVSC meg bajnokeselyes, jó játékoskeretű.
Zsolti83 köszönöm a Sowunmival kapcsolatos információt!!!!!
S ha lehetséges fogadja meg mindenki a nemzetisport dologgal kapcsolatos építő jellegű kritikámat!!!!!
Sorsoltak a Magyar Kupában
A forduló hivatalos játéknapja: 2011. szeptember 21. (szerda)
ZTE II - Siófok
Pápán tényleg iszonyatosan szarúl játszottunk,az Újpest ellen meg fantasztikusan.Szerintem a kettő között van a valóság.Azért aggaszt,hogy a kaposvárnak nem tudtunk akció gólt lőni.Diósgyőrben 1 pontra jók lehetünk,a Debrecent itthon megverjük!Hajrá Siófok!!!!
Hát igen.... nehéz lesz a DVTK ellen szerintem egy 3 esélyes mérkőzés de remélem hogy ponttal vagy pontokkal térünk haza
HAJRÁ SIÓFOK
Gólgazdag x-re jók lehetünk!! Amúgy megy valaki Miskolcra? :D
Hajrá Siófok!
Gyertek nyugodtan gyerekek,A diósgyőri ultrák,huligánok,szurkolók minden kedves vendéget szeretettel várnak a stadionba.Ingyen víz is lesz...
Hajrá diósgyőr,hajrá vidék!
Szerintem ideje megszerezni az idényben az első idegenbeli győzelmet!!!
Ha E.T(Fehér Zsolt)Semlegesíteni tudja seydi-t akkor könnyen zsebben lehet a győzelem!
I.félidei játékunk kifejezetten jó volt a Diósgyőri katlanban, amiért én gratulálok a csapatnak, bár jobb lett volna,ha berúgunk még egy helyzetet a gól után, mert hihetetlen pechünk volt a 2.félidőben.
Az I.félidőben sehol nem volt a Diósgyőr,ekkor a javunkra eldönthettük volna a mérkőzést,de kihagytunk 3-4 gólhelyzetet,ami sajnos később kiderült végzetesnek bizonyult.
II.félidőben sajnos elfogyott a szufla,helyzetünk se volt ekkor, bár tény hogy 2 kényszerű cserénk volt,ami megbontotta addigi egységet,de minimum 1 döntetlen benne volt a meccsben.
Hajrá Siófok!
Az első félidőbe rosszul játszottunk nem ti voltatok ennyire jók.A másodikba pedig feljavult a játékunk és nem a szufla fogyott el.De azért gratu a Siófoknak.
Tölthető a múlt heti mérközés DVD-je:
http://www.bfcsiofok.net/diosgy/
Le lehet tölteni a Ferencváros elleno mérkőzésfelvételét
http://www.bfcsiofok.net/
Közeledik a következő meccs! Mi a véleményetek az esélyekről?
Szerintem egy x simán benne van 1-2 góllal, de ha a védelem és a középpálya szűrője egész meccsen jól működik, amiről már láttunk példát, akár a győzelem is összejöhet!
Összességében jó kis csapat jött össze ismét, összeért a csapat, küzdenek egymásért és meghalnak a pályán! Végre nem látok alibi munkát!
Várom a véleményeket!
Hajrá Siófok! Hajrá vidék!
sziastok
en nemetorszagbal neszem mindig a siofokiakat.
neha siofokon vagyok, magyarom ne ojan jo. de nagyon szeretem a bfc siofokot.
ma elsödik csapattal jatzanak vagy a liga cuppa nem ojan fonots?
kaposvar aszok se ojan jok vagy?
csok nemetorszagbol
Ligakupa nem fontos,de egy győzelem mindig lökést adhat.A pénteki meccs....az már fontos!
hat akkor ma nem es elesö csapat jatszik, ha penteken ma megin kel jatszani?
hi janos! wo wohnst du in deutschland?
Magyar kupa 3.forduló
ZTE 2 - Siófok 0:2
Gólszerzők: Huszák 37.perc, Csermelyi 64. perc
Szép volt fiúk! Hajrá Siófok!
Gratulálok én is a CSAPATNAK a kupában a továbbjutáshoz!Szép volt fiúk! Hétvégén ugyanígy a Honvéd ellen! Hajrá Siófok!
Nyernünk kell ma!Mindenáron!!!
Gratulálok Karcsi, ismét pozitív hozzáállás a mérkőzéshez! (nb1.hu) Remélem a fiúknak ismét elmondod hogy egy fantasztikus csapathoz látogatunk és reméljük hogy 0-0-ra jók leszünk!
Bár a "szakmai igazgató" nem is, mi hiszünk bennetek srácok! Győzzetek!
Hajrá Siófok!
Kéne a tavalyi idegenbeli forma.Lombozzuk le a Sivic-et.Elég bátor kijelentés,hogy :"győzni fogunk" .Szívemszerint elmennék,de rohadt messze van.Jövő héten viszont irány Fehérvár!!!
Valaki meg mondja azt, hogy Sowommit miért kell lecserélni 45p után
Vagy eleve cserének rakni??? :O
Siófoknak meg a játéka sajnos egyre romlik mióta edző váltás volt...
Egy csatárt ( Tomast) berakja jobb szélső védőnek vagy éppen középpályára...
Hala Siófok!

A hétvégén pápa otthonába utazik a Siófok. Remélem nyerünk. Jó lenne az 1. meccset behúznunk a jó kezdés érdekében. Remélem Sowunmi marad velünk, és kíváncsi leszek az új igazolásunkra Denys Rebrykre.
HAJRÁÁ SIÓFOK!!!