BFC A kaposvári gólszerzőnket is szerződtettük!

Schildkraut Krisztián személyében új játékost köszönthetünk klubunknál, aki a támadó szekciót fogja erősíteni!

Az előző bajnoki évad során a Hódmezővásárhely együttesében szerepelt a bal lábas játékos, 24 alkalommal volt kezdő, 6-szor pedig csereként lépett pályára az NB III Közép csoportjában, amely alatt 9 gólt szerzett. Pályafutását Szegeden a SZEOL-ban kezdte, majd játszott a Puskás Akadémiánál, az MTK-ban, Kecskeméten, Újpesten, Diósgyőrben és Kazincbarcikán.

„Boldog vagyok, hogy a BFC Siófokhoz tudtam kerülni. Örülök, hogy végre be tudok mutatkozni az NB II-ben, nagy vágyam volt már, hogy szintet tudjak lépni, és jó érzés, hogy ez Siófokon történhet meg. Voltak régebbről ismerőseim a csapatból, és jól sikerült a beilleszkedés, nagyon gyorsan befogadtak a többiek. Már első perctől kezdve úgy álltak hozzám, mintha ezer éve ismernénk egymást.” – nyilatkozta új igazolásunk.

A Kaposvár elleni felkészülési mérkőzésen fontos gólt szereztél, ami eldöntötte a találkozót.

„A második félidőben nem játszottunk úgy ahogy kellett volna. Kimaradtak helyzetek, és nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, ahogy szerettük volna. Nagyon sokszor kapkodtunk, de örülök, hogy egy jobb oldali beadásra oda tudtam érni a kapu elé és ezzel gólt tudtam szerezni. Remélem a bajnokságban is eredményes leszek!”

Mit vársz magadtól a szezonra?

„Szeretnék minél több percet a pályán tölteni, és gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot a győzelmekhez. Bízom benne, hogy a szurkolóinknak sok örömet fogunk szerezni a bajnokság során, és minél előrébb végzünk a tabellán!”

Sok sikert és gólt kívánunk Krisztián sárga-kék színekben!

 

2023.07.18. 08:48

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu