BFC Klubunk kooperációs szerződést kötött a Fehérvár FC-vel!

A BFC Siófok tárgyalásokat folytatott az NB I-es Fehérvár FC-vel a két klub közötti együttműködés lehetőségéről. Az egyeztetések sikerre vezettek, így az előttünk álló szezonra kooperációs megállapodást kötött egymással a Fehérvár FC és a BFC Siófok.

Ennek keretén belül a 21 éven aluli játékosok a Fehérvár FC-ben és a BFC Siófokban is szerepelhetnek a szezon során, a felnőttek között adódó több játéklehetőség pedig az egyéni fejlődésüket is szolgálja.

A megállapodás keretén belül két játékos már folyamatosan csapatunkkal edzett: Tóth Tamás Vid és Menyhárt Zsombor a bükfürdői edzőtáboron is részt vett, és pályára léptek a felkészülési mérkőzéseinken, olyannyira, hogy mindketten gólt is szereztek. Bízunk benne, hogy a remek teljesítményüket sikerül átmenteni a bajnokságra is!

A két tehetséges játékos, akik a támadó szekciót erősítik, készen állnak a vasárnap kezdődő NB II-es rajtra, de rajtuk kívül még további fiatalok is képben vannak a kooperáció keretén belül – róluk még egyeztetések zajlanak.

Klubunk évről évre fokozottan elkötelezett a fiatal játékosok nevelésében, szerepeltetésében, ezért örömünkre szolgál, hogy ennek részeként sikerült a Budapest Honvéd után egy újabb NB I-es partnert megnyernünk. A BFC Siófok arra fog törekedni, hogy mindkét fél, és a játékosok is jól érezzék magukat ebben a szakmai kapcsolatban, ezzel hozzásegítve őket a felnőtt pályafutásuk elindításában!

A kooperáció mellett természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan a Siófoki Bányász SE utánpótlásának tehetséges játékosai idén is külön figyelmet fognak kapni, és edzéslehetőséget biztosítunk számukra a felnőtt kerettel, illetve a legjobbaknak a kettős versenyengedély is ki lesz váltva, aminek köszönhetően az utánpótlásban és a profik között is pályára léphetnek majd a 2023/2024-es bajnoki évben.

 

2023.07.28. 09:11

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu