BFC LÁSZLÓ DÁVID A BFC SIÓFOKNÁL FOLYTATJA PÁLYAFUTÁSÁT!

Új játékost köszönthetünk klubunknál: László Dávid a Szentlőrinc együttesétől érkezik Siófokra!

Dávid neve nem lehet ismeretlen szurkolóink számára, korábban már bemutatkozott csapatunkban. Edzett Siófokon és pályára is lépett NB II-es bajnoki mérkőzésen a kooperációs szerződés keretén belül.

A középpálya baloldalán bevethető 2002-es születésű játékos az előző szezonban a Szentlőrinc alkalmazásában állt: 26 alkalommal volt kezdő, 7-szer csereként állt be, és 3 gólt szerzett. Betalált a Tiszakécske, a Diósgyőr és a Nyíregyháza hálójába.

Szentlőrinc előtt játszott a Főnix-Goldnál, Győrben, majd a Budapest Honvédhoz igazolt. Kölcsönben szerepelt Budafokon is.  

„Nagyon pozitív érzésekkel tértem vissza a klubhoz. Egy mérkőzésen voltam itt korábban a Honvéd és a Siófok között kötött kooperációs szerződésnek köszönhetően, de az sajnos nem sikerült olyan jól. Nyilván megkönnyítette a beilleszkedésem, hogy ismertem a srácok közül jó párat. Nagyon jól és gyorsan befogadtak, nagyon jó közegbe érkeztem, és pozitívan állok a szezon elé. Magamtól mindenképpen azt várom, hogy szeretném beverekedni magam a kezdőcsapatba, minél jobb teljesítményt szeretnék nyújtani, gólokkal és gólpasszokkal, jó játékkal segíteni a csapatot. Motivált vagyok, de ezt a többiek nevében is mondhatom. Nagyon szeretnénk, ha minél jobb eredményt és helyezést érnénk el a bajnokságban, és bízom benne, hogy sikerül túlszárnyalni a tavalyi szezont.” – nyilatkozott Dávid honlapunknak.

Említetted a gólokat. A Wigan ellen sikerült betalálnod, ami mindenképpen kiemelendő és biztató, hiszen az összeállításukon látszott, hogy sok olyan játékos lépett pályára ellenfelünknél, akik végigjátszották az angol másodosztály tavalyi szezonját. Milyen érzés volt ez a gól, hogy emlékszel vissza rá?

„Egyfelől nagyon örültem, hogy gólt tudtam szerezni, másfelől csalódott voltam, mert nem nyertük meg a mérkőzést. Baloldalon szépen kihoztuk a labdát, átforgattuk a jobb szélre, Major Gergő visszagurította nekem, és jobb lábbal kapásból ellőttem a hosszúba. Akkor még igazából még nem fogtam fel, hogy egy tavaly még angol másodosztályban játszó csapat ellen sikerült betalálni, de utána nyilván jó érzés volt. Örültem természetesen, de inkább nyertünk volna, minthogy gólt rúgjak!”

További sok gólt és sok sikert kívánunk Dávid sárga-kék színekben!

 

2023.07.13. 10:14

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu