BFC Merkantil Bank Liga NB II 2023/2024, 5.forduló

BFC Siófok - Budapest Honvéd 

2023.08.19., szombat, 19:00 

Játékvezető: Rúsz Márton

Asszisztensek: Rózsa Dávid, Márkus Péter

Tartalék játékvezető: Nagy Róbert

 

Tisztelt Budapest Honvéd Szurkolók!

A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatni kívánjuk Önöket, hogy a Merkantil Bank Liga NB II 5.fordulójában szombaton, 19:00-tól megrendezésre kerülő BFC Siófok – Budapest Honvéd bajnoki mérkőzés kapcsán ma délelőtt biztonságtechnikai bejárást tartottunk a rendőrséggel és a Budapest Honvéd biztonsági szakembereivel. A bejárás során az a döntés született a javaslatokat figyelembe véve, hogy a Budapest Honvéd szurkolói számára klubunk biztosítja az egész északi betonlelátót.

A Budapest Honvéd által előzetesen elővételre kért 300 db felnőtt és 50 db diák-nyugdíjas jegy mellett hasonló elosztásban további 300 db és 50 db jegyet biztosítottunk a vendég szurkolók részére, melyek árusítása mai napon 16:00-tól lesz a Kispesti Futball Házban, illetve pénteken 14:00-tól a Bozsik Arénánál.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Révész Géza utcai székházunk melletti 3-as pénztárban szombaton 9:00-12:00 között szintén lehetőségük nyílik az elővételi jegyvásárlásra.

A jegyek ára: felnőtt 1.500 Ft, diák-nyugdíjas 600 Ft, 14 év alatt és 70 év felett megfelelő igazolvány bemutatása mellett a belépés ingyenes.

Közvetlenül a mérkőzést megelőzően két pénztár és beléptető kapu is nyitva lesz a vendég szurkolók részére: a Fő utca és Dózsa György utca sarkán található 1-es pénztár és kapu, valamint a Fő utca és Klapka utca sarkán található 6-os pénztár és kapu.

Pénztár és kapunyitás: 17:30!

A jegypénztárakban és a büfében csak készpénzes fizetési lehetőség lesz!

Jó mérkőzést és jó szurkolást kívánunk Mindenkinek!

 

A Siófoki Rendőrkapitányság tájékoztatója

A Siófoki Rendőrkapitányság tájékoztatja a mérkőzésre érkezőket, hogy kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására, a közrend és közbiztonság fenntartsa érdekében, ezért felhívják a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményeznek

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a kiemelt idegenforgalmi szezonban megnövekedett turistaforgalom miatt a Siófok belvárosában lévő közlekedési csomópontokon és közlekedési útvonalakon  a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

 

 

 

2023.08.17. 13:28

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu