BFC Siófokon folytatja pályafutását Szedlár Zoltán!

Megvan klubunk második nyári igazolása: Szedlár Zoltán személyében köszönthetünk új játékost a BFC Siófoknál.

Az 1994-es születésű, tapasztalt játékos a támadó szekciót fogja erősíteni, Dorogról érkezik a Balaton partjára. A III.Kerület mellett több évet lehúzott a Vasas együttesében is.

Az előző szezonban Dorogon 24 mérkőzésen volt kezdő a Merkantil Bank NB II-ben, 6 alkalommal pedig csereként lépett pályára. A 2022/2023-as bajnoki évben  több gólpasszon kívül 5 gólt jegyezhet a neve mellett: betalált az MTK, a Soroksár, a Tiszakécske, a Pécs és a Haladás hálójába.

Nem ismeretlen számodra a közeg, a csapattársaid többségével ismeritek egymást. Milyen érzéssel jöttél Siófokra?

Elég régóta játszom ebben az osztályban, a csapattársakkal így ellenfélként valóban elég jól ismertük egymást. Nagyon boldogan jöttem ide, nagyon örülök, hogy a BFC Siófokhoz tudtam igazolni! Próbálok minél hamarabb beilleszkedni, és abszolút pozitív minden: a környezet, a csapattársaim, minden pozitív elsőre.

Mi az elvárás magaddal szemben a szezonra?

Számokba nem szeretek bocsátkozni, azt tudom ígérni, hogy minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a csapattal sikeresek legyünk. Az NB II-es bajnokság az elmúlt évek során nagyon megerősödött, szinte minden mérkőzés élet-halál harc volt. Most 4 csapat fog egyenes ágon kiesni, és bár biztos lesznek kiemelkedő csapatok, mint a Vasas vagy a Honvéd, de mi mindenki ellen meg fogunk küzdeni, és megpróbálunk győztesen kijönni a meccsekből. Azon leszek, és csapatszinten mondhatom ezt, tehát azon leszünk, hogy sikeresek legyünk, a sikerekért mindent meg fogunk tenni, és szeretnénk a szurkolóknak sok örömet szerezni! – nyilatkozta új játékosunk honlapunknak.

Sok sikert és gólt kívánunk Szedi sárga-kék színekben!

 

2023.07.03. 14:33

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu