BFC Új játékos érkezett a védelembe!

Vékony Viktor személyében új játékost köszönthetünk klubunknál!

Korábban játszott Hódmezővásárhelyen, a Vasas-Kubala Akadémián, és legutoljára a Bicskei TC együttesében: 35 mérkőzésen volt kezdő, 1 alkalommal pedig csereként lépett pályára az NB III Nyugati csoportjában az előző idényben. Az Érdi VSE ellen szerzett egy gólt is a 3:2-re megnyert találkozón.

Viktor korábban dolgozott együtt Vukmir Dragan vezetőedzőnkkel, és a védelmünket fogja erősíteni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ideigazolhattam! Most már hosszabb ideje szerettem volna a másodosztályba kerülni, és nagyon örülök, hogy ez Siófokon valósult meg. Nagyon hálás vagyok a vezetőségnek, a tárgyalások is egy-két nap alatt gyorsan lezajlottak. Szeretném meghálálni a bizalmat. Úgy érzem nagyon jó közegbe érkeztem, néhány játékost már ismertem korábbról, ez is megkönnyítette a dolgom a beilleszkedésben. Vukmir Dragan vezetőedzővel is dolgoztam már együtt Bicskén.” – nyilatkozta Viktor honlapunknak.

„Ugyan győzelmünk még nem volt a felkészülés során, úgy érzem, hogy a bajnoki rajtra össze fog forrni a csapat. Egyre jobban működünk együtt csapatként. Jó iramú mérkőzéseket játszottunk, ami kifizetődő lehet a későbbiekben. Ez az időszak még az erőnlét fejlesztéséről szól, igyekszem a lehető legjobban dolgozni és a lehető legjobb formába kerülni. Szeretnék minél több időt majd a bajnokság alatt a pályán tölteni, és ez idő alatt a legkevesebb gólt kapni. Minél jobb játékot szeretnék nyújtani, és bízom benne, hogy minél több győzelmünk lesz, aminek köszönhetően megvalósulhatnak a csapat kitűzött céljai!”

Sok sikert kívánunk Viktor sárga-kék színekben!   

 

2023.07.14. 12:13

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu